FAQ

1) ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ;

Όταν το προϊόν φύγει από το κεντρικό φυσικό κατάστημα της Εταιρείας, σας αποστέλλεται e-mail το οποίο σας ενημερώνει ότι το προϊόν βρίσκεται καθ’ οδόν προς τη διεύθυνση παραλαβής που μας έχετε δηλώσει.

2) ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ;

Η Εταιρεία μας καταβάλλει μέγιστη προσπάθεια για την καλύτερη και ασφαλέστερη μεταφορά των προϊόντων στον προορισμό τους. Η μεταφορά του εμπορεύματος θα πραγματοποιείται στην Ελλάδα από την ACS Courier, ενώ στις χώρες εκτός Ελλάδας από τα DHL.
Η παράδοση του εμπορεύματος θα γίνεται εντός 2-3 ημερών από την παραγγελία του προϊόντος στην Ελλάδα (3-4 εργάσιμες ημέρες για τις απομακρυσμένες περιοχές). Όσες παραγγελίες καταχωρούνται μέχρι τις 12:30 (ώρα Ελλάδας), επεξεργάζονται από εμάς την ίδια ημέρα, ενώ πέραν αυτής της ώρας τις επεξεργαζόμαστε την επομένη. Όσες παραγγελίες καταχωρούνται την Παρασκευή μετά τις 12:30 (ώρα Ελλάδας) και καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, επεξεργάζονται τη Δευτέρα. Η διανομή των εμπορευμάτων μας στην Ελλάδα γίνεται από τις 9:00 μέχρι τις 17:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή και από τις 9:00 έως τις 15:00 το Σάββατο (με την εταιρεία ACS Courier). Η διανομή των εμπορευμάτων μας στις χώρες εκτός Ελλάδας γίνεται καθημερινές και σε εργάσιμες ώρες της εκάστοτε χώρας.

Σε ό,τι αφορά στο εξωτερικό, η παράδοση του εμπορεύματος γίνεται σε 5-6 εργάσιμες μέρες με την DHL Economy, ενώ 1-2 εργάσιμες με την DHL Express.

Όταν το εμπόρευμα φύγει από το φυσικό κατάστημα της Εταιρείας, σας αποστέλλεται e-mail με το οποίο θα ενημερώνεστε ότι η παραγγελία σας είναι καθ’ οδόν και έχει συγκεκριμένο αριθμό αποστολής. Όταν το εμπόρευμα φτάσει στη διεύθυνση παραλαβής του θα σας ζητηθεί υπογραφή προκειμένου να παραδοθεί. Σε περίπτωση αποστολής του πωλούμενου προϊόντος στην δηλωθείσα από εσάς διεύθυνση και μη επιτυχούς παράδοσης του προϊόντος σε εσάς, τότε θα ακολουθείται η πολιτική παράδοσης που ισχύει ανά περίπτωση για την εκάστοτε εταιρεία courier.
Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας συστήνουμε να έρθετε σε επικοινωνία με την εκάστοτε εταιρεία courier μετά το πέρας της πρώτης ανεπιτυχούς παράδοσης, προκειμένου να διευκολυνθεί η παραλαβή του προϊόντος. Αν είστε εργαζόμενοι και δεν έχετε κάποιον να παραλάβει το προϊόν στο σπίτι σας, σας συστήνουμε να δηλώσετε τη διεύθυνση εργασίας σας ως τόπο παραλαβής του προϊόντος, καθώς τα εμπορεύματα μπορούν να παραδοθούν από τις 9:00 μέχρι τις 17:00, ώρες που πιθανότατα θα απουσιάζετε από την κατοικία σας.

3) ΠΩΣ ΕΓΓΡΑΦΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ;

Για να εγγραφείτε στο newsletter της εταιρείας, πατήστε Newsletter σε οποιαδήποτε σελίδα βρίσκεστε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και συμπληρώστε την ειδική φόρμα που εμφανίζεται. Η επιλογή Newsletter βρίσκεται κάτω μέρος της ιστοσελίδας μας.

4) ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑ ΕΝΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ, ΤΟ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΕ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ;

Η Εταιρεία μας ανανεώνει τα αποθέματα του ηλεκτρονικού της καταστήματος, αρκεί τα αντίστοιχα προϊόντα που έχουν τελειώσει να υπάρχουν ακόμα προς διάθεση. Για να μας γνωστοποιήσετε το ενδιαφέρον σας ή την επιθυμία σας για ένα προϊόν, του οποίου το απόθεμα έχει τελειώσει, μπορείτε να πατήσετε την επιλογή Waiting List. Με την χρησιμοποίηση του Waiting List δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι θ’ ανταποκριθούμε στο αίτημά σας, αλλά σφυγμομετρούμε την επιθυμία σας για τα προϊόντα μας, προσπαθώντας να ικανοποιήσουμε τα περισσότερα αιτήματα.

Καλό όμως είναι να γνωρίζετε ότι όταν τα προϊόντα ανανεώνονται, η διάθεσή τους είναι για όλο το κοινό και όχι μόνο γι’ αυτούς που χρησιμοποίησαν την επιλογή Waiting List. Γι’ αυτό και σας προτείνουμε, αν έχετε συμπεριλάβει κάποιο προϊόν στη Waiting List, να επισκέπτεστε ανά τακτά χρονικά διαστήματα το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και να ελέγχετε αν διαθέτουμε καινούργιο απόθεμα για το συγκεκριμένο προϊόν.

5) ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΝΤΟΣ Η ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΝΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ;

Όταν το επιστραφέν ή επιστραφέντα προϊόντα φτάνουν στο κεντρικό φυσικό κατάστημα της Εταιρείας, θα σας αποστέλλουμε ενημερωτικό e-mail με το οποίο θα πληροφορείστε ότι έχουμε παραλάβει το συγκεκριμένο ή συγκεκριμένα προϊόντα. Όσον αφορά την Ελλάδα, εάν δεν σας έχει αποσταλεί ενημερωτικό e-mail μέσα σε 10 ημέρες από τη στιγμή που το προϊόν ή προϊόντα έφυγαν από τα χέρια σας, παρακαλώ επικοινωνήστε με την Εταιρεία μας. Όσον αφορά τις χώρες εκτός Ελλάδας, εάν δεν σας έχει αποσταλεί ενημερωτικό e- mail μέσα σε 14 ημέρες (14 ημέρες) από τη στιγμή που το προϊόν ή προϊόντα έφυγαν από τα χέρια σας, παρακαλώ επικοινωνήστε με την Εταιρεία μας.

6)ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΣΕ ΕΚΑΤΟΣΤΑ;

Βασική προτεραιότητα για την Εταιρεία μας είναι τα προϊόντα που αγοράζετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα να αντιστοιχούν ακριβώς στο μέγεθος σας. Για τον λόγο αυτό, έχουμε δημιουργήσει έναν αναλυτικό οδηγό μεγεθών που θα σας βοηθήσει στην σωστή επιλογή μεγέθους του προϊόντος που επιθυμείτε να αγοράσετε. Για να δείτε λεπτομερώς τον οδηγό και να κρίνεται ποιο μέγεθος ρούχου σας ταιριάζει, ανατρέχτε στη σελίδα Διαστασιολόγιο.

7) ΜΟΝΟ ΟΙ ΧΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ;

Η εταιρεία Sneak Aces δύναται να ανανεώνει συνεχώς την χρωματική γκάμα των προϊόντων της με σκοπό να σας προσφέρει μία μεγαλύτερη ποικιλία συνδυασμών , ωστόσο όμως η κύρια χρωματική παλέτα των προϊόντων μας είναι αυτή που υπάρχει στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

8)ΔΕΧΕΣΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ;

Μπορείτε εκτός της ηλεκτρονικής παραγγελίας ενός προϊόντος να το παραγγείλετε και τηλεφωνικά στα τηλέφωνα της εταιρείας 210 6753564 και τις ώρες 9:00-16:00 από Δευτέρα – Παρασκευή και για Σάββατο από τις 9:00-16:00.

9)ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΩ;

Tα προϊόντα μας διατίθενται αποκλειστικά μέσω του παρώντος ηλεκτρονικού καταστήματος, εφόσον αυτά βρίσκονται ακόμα σε διαθεσιμότητα και δεν έχουν εξαντληθεί.

10) ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ;

Τα προϊόντα της εταιρείας Sneak Aces που διατίθενται μέσα στο ηλεκτρονικό της κατάστημα είναι τα ίδια με τα προϊόντα του φυσικού καταστήματος. Υπάρχει όμως περίπτωση κάποια προϊόντα τα οποία έχουν εξαντληθεί στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα να είναι διαθέσιμα στο φυσικό κατάστημα της Εταιρείας και αντίστροφα. Για το λόγο αυτό, η Εταιρεία μας συνιστά σε περίπτωση που επιθυμείτε κάποιο προϊόν το οποίο δεν είναι πλέον διαθέσιμο στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλεφωνα 210 6753564 ή μέσω email στη διεύθυνσηinfo@sneakaces.com

11) ΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ;

Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων και για ασφαλείς on-line εμπορικές συναλλαγές, χρησιμοποιείται το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL (Secure Sockets Layer) – 128bit. Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) είναι σήμερα ένα παγκόσμιο standard στο Διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites), όταν αυτοί χρησιμοποιούνται από τους δικτυακούς χρήστες, για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers).

Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες οι πληροφορίες, που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server), να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από ένα μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει, εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά τη μεταφορά. Η πρόσβαση στα συστήματα της Εταιρείας (servers) ελέγχεται από firewall, το οποίο επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών από τους πελάτες/ χρήστες απαγορεύοντας, παράλληλα, την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες της εταιρείας. Σε όποιο σημείο του site ο χρήστης εισάγει προσωπικά δεδομένα (password, διευθύνσεις, τηλέφωνα, κ.τ.λ.) υπάρχει κρυπτογράφηση. Σε κανένα σημείο η Εταιρεία δεν αποθηκεύει στοιχεία της πιστωτικής κάρτας του χρήστη. Ο χρήστης κατά την διαδικασία πληρωμής μεταφέρεται στην υπηρεσία Hellas Pay.

Η Viva Payments είναι Ίδρυμα Πληρωμών αδειοδοτημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές τραπεζικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση της Viva Payments. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρήστη και δικαιούχο της πιστωτικής κάρτας στην Viva Payments είναι εμπιστευτικές. Η Viva Payments δεν τηρεί δεδομένα πιστωτικών καρτών πελατών στα συστήματά της. Όλα τα δεδομένα μεταδίδονται κρυπτογραφημένα στις συνεργαζόμενες Τράπεζες. Τα προσωπικά και απόρρητα δεδομένα των πελατών της Viva Payments είναι αποθηκευμένα μόνο σε κρυπτογραφημένη μορφή στα συστήματα της Viva Payments, χωρίς άμεση σύνδεση με το διαδίκτυο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια των συναλλαγών που προσφέρει η εταιρεία Viva Payments, η Εταιρεία συνιστά την επίσκεψη του χρήστη στην εξής ηλεκτρονική διεύθυνση: https://travel.viva.gr/en/privacy-policy.

Επιπλέον κατά την εγγραφή του χρήστη στον δικτυακό τόπο της Εταιρείας κρυπτογραφείται το password αυτού και αποθηκεύεται στην βάση δεδομένων της Εταιρείας με μονόδρομη κρυπτογράφηση MD5. Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιεί ο χρήστης μέσω του διαδικτυακού τόπου διέπονται από τις σχετικές διατάξεις του Νόμου περί Προστασίας των Καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση, καθώς επίσης από τις διατάξεις του Ευρωπαϊκού και Διεθνούς δικαίου σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων κατά την επίσκεψή σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Εταιρείας μπορείτε να συμβουλευτείτε τους σχετικούς όρους συναλλαγών που διέπουν το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

12) ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ;

Η εταιρεία Sneak Aces δεν σας δίνει την δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας εφόσον αυτή έχει πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά και θα πρέπει να προχωρήσετε στην διαδικασία επιστροφής του προϊόντος σύμφωνα με την πολιτική επιστροφών της εταιρείας.

13) ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΝ ΔΩΡΟ;

Η Εταιρεία μας σας δίνει τη δυνατότητα εφόσον το επιθυμείτε να αποστείλετε ένα προϊόν ως δώρο στη διεύθυνση την οποία εσείς θα μας υποδείξετε. Η διαδικασία αποστολής της παραγγελίας ως δώρο είναι η εξής:

-Τοποθετείτε τα προϊόντα σας στο τελικό καλάθι αγορών.

-Κατά την διαδικασία συμπλήρωσης των στοιχείων έχετε την επιλογή να επιλέξετε ως διεύθυνση αποστολής μια διαφορετική από την διεύθυνση χρέωσης

-Συμπληρώνεται τα επιθυμητά στοιχεία και αποστέλλετε την παραγγελία σας.

-Το δέμα θα αποσταλλεί στην διεύθυνση αποστολής

14) ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ;

Μπορείτε να ενημερωθείτε για το πού βρίσκεται το δέμα σας, μέσω του πληροφοριακού συστήματος της εκάστοτε εταιρείας courier και σύμφωνα με τον ειδικό αριθμό που σας έχει χορηγηθεί. Ωστόσο, η εκτέλεση της παραγγελίας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους: – Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας. – Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) επικοινωνία με το χρήστη (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία του, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή πχ τα στοιχεία που έχει καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα. – Σε περιόδους στις οποίες λόγω του μεγάλου όγκου και των αυξημένων παραγγελιών η Εταιρεία αδυνατεί να τηρήσει τις αυστηρές χρονικές προθεσμίες επεξεργασίας και αποστολής της παραγγελίας. Η Εταιρεία δεσμεύεται σε κάθε περίπτωση να καταβάλλει κάθε προσπάθεια προκειμένου να τηρηθούν οι ως άνω προθεσμίες χωρίς όμως να μπορεί να εγγυηθεί ότι αυτό θα καταστεί εφικτό. Σε κάθε περίπτωση, εφόσον δεν έχετε παραλάβει το προϊόν στα αναμενόμενα χρονικά πλαίσια, συνιστούμε να έρθετε αμέσως σε επικοινωνία με την Εταιρεία μας, ώστε να ενημερωθείτε αναλυτικά για την πορεία της παραγγελίας σας και τους τυχόν λόγους καθυστέρησης εκτέλεσης αυτής. Η Εταιρεία μας θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτησή σας.

15) ΤΟ Φ.Π.Α. ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ;

Στις όλες τις τιμές των προιόντων μας καθώς και στα κόστη αποστολής των εταιρειών courier συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ.

16) ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ Ν’ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Δεν είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε λογαριασμό για να μπορέσετε ν’ αγοράσετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Η διαδικασία αυτή θεωρείται προαιρετική και προτεινόμενη από την εταιρεία μας γιατί, σε διαφορετική περίπτωση, θα χρειάζεται κάθε φορά που κάνετε μια αγορά να συμπληρώνετε το σύνολο των στοιχείων σας.